Воскресенье, 19.05.2024, 01:57
Приветствую Вас Гость | RSS

Мой сайт

Меню сайта

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 1

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Сентябрь » 2 » Жіночий алкоголізм це. Жіночий алкоголізм. Тихий, але не скромний
16:25

Жіночий алкоголізм це. Жіночий алкоголізм. Тихий, але не скромний





XX століття подарувало нам емансипацію. Жінки зрівнялися з чоловіками в правах. Поряд з тим, що жінки стали працювати, як чоловіки, і змінили пишні довгі сукні на зручні брючні костюми і джинси, вони почали випивати. Факт цей неприємний, а наслідки жіночого алкоголізму страшні і непередбачувані.

Алкоголізм - це проблема сучасності, але якщо раніше за стакан хапалися, в основному, тільки чоловіки, то зараз до них приєдналися успішно і жінки.

В силу певних особливостей організму, жіночий алкоголізм розвивається набагато інтенсивніше, ніж чоловічий. Як правило, він начитається з вживання досить легких алкогольних напоїв, коктейлів і носить епізодичний характер. Але потім жінка відчуває все більше бажання випити, що і стає головною причиною алкоголізму. При цьому більшість випивають жінок заперечує наявність у них такої проблеми, аргументуючи тим, що вони в будь-який момент можуть відмовитися від такої згубної звички.

Жертвами алкоголізму можуть стати і домогосподарки, і бізнес-леді - соціальне становище тут не грає абсолютно ніякого значення. Одні починають пити, щоб якось розважити себе, бо побут затягує, інші таким чином намагаються зняти стрес, який виникає через важку роботи, постійну зайнятість і самотності.

Які ж причини жіночого алкоголізму?

Напевно, головним коренем всіх проблем є незадовільний психологічний стан жінки. Пристрасть до алкоголю може бути викликане смертю близьких людей або банальним самотністю.

Жінка схильна до впливу стресових і негативних ситуацій. У такому положенні їй потрібен захист і підтримка, не відчувши яких вона впадає в алкогольну ейфорію, щоб хоча б на деякий час знайти полегшення і відпустити свої проблеми плисти за течією.

Жіночий алкоголізм - це результат невдалого збігу обставин, емоційної незадоволеності, а також тиску з боку друзів і подруг.

Які симптоми жіночого алкоголізму?

Все починається з фізіологічної залежності, і лише з часом змінюється психічний стан. Поступово жінка стає грубою і дратівливою. Гарний настрій змінюється істериками і депресією. Психіка стає нестійкою, а всі думки спрямовуються на пошуки чергової пляшки.

Якщо більшість чоловіків люблять випити в компанії, то жінки п'ють наодинці з собою, топлячи своє горе й негаразди в алкоголі. Ще одна негативна сторона жіночого алкоголізму - це те, що вона в першу чергу мати своїх дітей, яким вона повинна подавати гідний приклад, піклуватися про них і любити. Алкоголізм ж назавжди може викреслити з життя радість материнства.

Жіночий алкоголізм успішно лікується на перших його стадіях, при цьому рідкісна жінка зізнається в алкогольній залежності. Усвідомлювати свою проблему вони починають набагато пізніше, коли організм вже піддався незворотнім змінам, і захворювання вже практично невиліковно. Але все ж невиліковність жіночого алкоголізму - це міф. Підтримка та турбота близьких людей у сукупності з психо-і фармакотерпіей, а також повною відмовою від вживання алкоголю можуть дати непогані результати.


Рекламні оголошення:

загрузка...

  • Контрацепція без ризику для здоров'я
  • Гірудотерапія при варикозі
  • Як вилікувати себорею
  • Бути в тонусі взимку: 7 рад
  • Видалення судинної сітки на обличчі


  • Источник: uwm.com.ua
    Просмотров: 337 | Добавил: anickhad | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Форма входа

    Поиск

    Календарь

    «  Сентябрь 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930